trajnime profesionale

akredituar

Akredituar nga AKK

Shkollë profesionale, e akredituar nga AKK, pjesë e MASHT.

Dizajn mode dhe Rrobaqepëi

Hyni në botën e dizajnit dhe modës përmes trajnimeve tejet profesionale dhe të avansuara.

arrow

Më Shumë

akredituar nga akk

dizajn mode

rrobaqepësi

380 orë akademike

2 certifikata

teori dhe praktikë

akredituar nga akk

dizajn mode

rrobaqepësi

180 orë akademike

2 certifikata

teori dhe praktikë

akredituar

Akredituar nga AKK

Shkollë profesionale, e akredituar nga AKK, pjesë e MASHT.

Dizajn mode dhe Rrobaqepesi

Hyni në botën e dizajnit dhe modës përmes trajnimeve tejet profesionale dhe të avancara në dizajn mode dhe rrobaqepësi.

arnisa fashion

Më Shumë

Aftësim profesional i garantuar, me përvojë 30+ vjecare

Arnisa Fashion me përvojë shumë vjecare në fushen e dizajnit dhe rrobaqepësisë, ofron trajnime përmes standardeve më të larta të punës, mjeteve dhe teknikave më moderne. Ne numrojmë me dhjetra student të cilët tani vec se kanë biznese të tyre të hapura apo edhe janë duke punuar në kompani të ndryshme të modës.

200+

Studentë të certfikuar në dizajn mode dhe rrobaqepësi.

30+

Biznese aktive të hapura nga ish-studentët tanë.

30+ vite

Eksperiencë në dizajn mode, rrobaqepësi, dhe trajnime.

Akredituar

Jemi institucion i akredituar nga AKK, pjesë e MASHT.

arnisa fashion
arnisa fashion

Bëhuni profesionist të vërtetë, pa pasur nevojë të keni njohuri paraprake në dizajn mode apo rrobaqepësi

Rreth Nesh

Storie suksesi të studentëve

Këtu janë vetëm disa nga stundentët tanë të certfikuar që kanë përfunduar trajnimet dhe kanë hapur bizneset e tyre që tani më vec se janë të suksesshëm, duke ofruar kështu shërbime të ndryshme në dizajn mode dhe rrobaqepësi, apo edhe prodhim me shumicë dhe pakicë.

Valdrina's Fairytale

Valdet Haziri

Valdeti dhe Valdrina kan hapur edhe biznesin e tyre në Gjermani, që po tregon një sukses të jashtëzakonshëm

Dreamy Designs

Djellza Devolli

Dreamy Designs ofron qanta unike, kreative, dhe të punuara në mënyrë shumë profesionale dhe kualitative.

M&B Fashion

Migena & Bleona

M&B Fashion Design si biznes i hapur, tani ofron shërbime profesionale në dizajn dhe rrobaqepësi

Sidorela Manaj

Sidorela Nimanaj

Sidorela Nimanaj tani ka hapur biznesin e sajë në Pejë duke ofruar kreacione dhe veshje shumë unike dhe kualitative.

arnisa fashion logo

Akredituar nga AKK për modelist dhe rrobaqepësi

Jemi institucioni i vetëm në rajonin e Dukagjinit që jemi të akredituar nga Auteriteti Kombëtarë i Kualifikimeve(AKK), duke ofruar kështu certifikata të njohura brenda dhe jashtë vendit.

Më shumë rreth AKK

Regjistrimet online janë hapur

Arnisa Fashion tani më e bënë të mundur që të regjistroheni online për trajnimet në dizajn mode dhe rrobaqepësi, duke shkruar vetëm disa informata të thjeshta.

Regjistrohu Tani