Shkollë profesionale, e akreduar nga AKK

Arnisa Fashion është institucioni i vetëm i akredituar në rajonin e Dukagjinit në fushën e dizajnit dhe modës. Ne kemi një përvojë shumë të gjatë dhe funksionojmë si biznes që nga viti 2002, ku kemi marrur pjesë në shumë organzime të modës përfshirë sfilata të ndryshme sic është Prishtina Fashion Nights. Arnisa Fashion ka ofruar shërbime të ndryshme ndër vite, përfshirë këtu dizajnimin, qepjen dhe prodhimin e veshjeve.

200+

Studentë të certfikuar në dizajn mode dhe rrobaqepësi.

30+

Biznese aktive të hapura nga ish-studentët tanë.

30+ vite

Eksperiencë në dizajn mode, rrobaqepësi, dhe trajnime.

Akredituar

Jemi institucion i akredituar nga AKK, pjesë e MASHT.

Regjistrimet online janë hapur

Arnisa Fashion tani më e bënë të mundur që të regjistroheni online për trajnimet në dizajn mode dhe rrobaqepësi, duke shkruar vetëm disa informata të thjeshta.

Regjistrohu Tani